De tuffaste prylarna för IT-älskaren

laptop-2560085_960_720

Många tekniska gadgets är inte bara häftiga och snygga utan också mycket användbara. Som IT-älskare finns det egentligen ingen anledning till att inte piffa upp kontoret med dessa.

Därför har vi sökt med ljus och lykta över hela webben för att hitta de mest intressanta prylarna för datanörden. Häng med när vi går igenom de ultimata teknologiska prylarna som är som gjorda för dig.

Förresten, om du ännu inte har skaffat dig ett kontor vet du väl att du kan leta efter en billig butikslokal på internet? Perfekt om du vill tjäna pengar på din hobby eller ta verksamheten till nästa nivå.

Nyttiga prylar för bättre hälsa

Det är kul att sitta vid datorn men det leder tyvärr ofta till dålig hållning, ryggvärk och trötta ögon. Många av de senaste tekniska prylarna är till för att göra din tid på internet mer ergonomisk och förhindra stress och sömnsvårigheter.

Montera dagsljus på skrivbordet

Om du ofta känner dig torr eller trött i ögonen kan det bero på för dåligt ljus. Många kontor och arbetsrum är dunkla och gör att vi måste anstränga ögonen mer än vanligt. Det underlättar inte att dataskärmen ofta är alldeles för ljus också.

Med LifeLight Natural Touch Desk Light kan du sitta och arbeta i artificiellt dagsljus. Lampan kan ha upp till fem olika användarprofiler och du kan justera ljusstyrkan efter dina egna behov.

Det naturliga ljuset gör att du känner dig piggare, kan koncentrera dig bättre och slipper spänningshuvudvärk.

Slipp ledvärk med en snygg laptophållare

Alla som har suttit mer än en timme vid sin laptop vet att det inte är det mest ergonomiska. Ledvärk och karpaltunnelsyndrom är oerhört vanligt bland IT-älskare och kan snabbt förstöra hela dagen.

Med den ergonomiska laptophållaren från Veego hamnar din bärbara dator i precis rätt höjd och vinkel. Du slipper lägga för mycket vikt på handlederna och fingrarna hamnar i en bekvämare ställning när du skriver.

Vi ser det som en bonus att laptophållaren inte bara är användbar och stilren – den låter också datorn ventileras bättre vilket minskar risken för överhettning och seg processor.

Slipp hoptrasslade sladdar

Den pyramidformade telefonladdaren The Great Pyramid Dock ser ut som ett litet konstverk och snyggar upp vilket rum som helst. Förutom att ladda din Apple-telefon på nolltid underlättar pyramiden om du ska delta i en videokonferens och vill ha händerna fria eftersom telefonen hamnar i precis rätt höjd och vinkel.

Kickstartföretaget Kurrent har tagit fram en väckarklocka som kommer med hela sex USB-uttag för snabb laddning av alla dina enheter. Därutöver finns också en plattform för trådlös laddning om du har en kompatibel telefon – lägg bara ifrån dig telefonen på natten och vakna med en fulladdad nalle.

En passande accessoar till din iPhone är det modulära fodralet från BUDU. Du knäpper lätt fast din telefon i en mängd olika skal i form av exempelvis plånbok, kreditkortshållare och fitnessarmband. Snacka om multitasking!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *